IZNENAĐENJE

Nicole Kidman dobila još jednu kćer

Nicole Kidman (43) pridružila se svojim kolegicama Natalie Portman i Kate Hudson sa sretnim vijestima o novom majčinstvu, no australska glumica nije otkrila da je trudna već da je dobila još jednu kćer.

Naime, Kidman i njezin suprug, country pjevač Keith Urban , dobili su djevojčicu Faith Margaret zahvaljujući surogat majci, koja je bebu rodila 28. prosinca 2010. u Nashvilleu. Oni su i biološki roditelji male djevojčice, koja je već u njihovom domu, gdje joj se najviše obradovala dvogodišnja sestra Sunday Rose.

– Naša je obitelj istinski blagoslovljena i vrlo zahvalna na daru koji je beba Faith Margaret. Riječi ne mogu opisati zahvalnost koju osjećamo prema svima koji su nam pomogli u ovom procesu, a pogotovo surogat majci – otkrili su Nicole Kidman i Keith Urban u zajedničkom priopćenju medijima.

Vijest je došla kao potpuno iznenađenje, jer nitko u Hollywoodu nije znao za njihove planove, a oni su o novoj bebi šutjeli u javnosti, pa se tako ni na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa nije moglo ni naslutiti da kod kuće imaju novorođenče.

Nicole Kidman i Keith Urban vjenčali su se 2006. godine, a uz Sunday Rose, glumica ima i dvoje usvojene djece, Isabellu i Connora, iz prvog braka s Tomom Cruiseom .

Linker
19. travanj 2024 08:58