ISKREN RAZGOVOR

Nicole Kidman: Brak s Tomom Cruiseom bio je fantastičan

Australska glumica Nicole Kidman (45) otvorila je dušu u velikom intervjuu za tamošnji časopis WHO te progovorila o svojim ljubavnim usponima i padovima te brakovima, osobito o onom s Tomom Cruiseom . Iako se pričalo da je savjetovala Katie Holmes tijekom njezina nedavnog razvoda od Toma, Kidman je porekla da je s Katie ikad razgovarala.

– Želim im svima sve najbolje, ali nisam se u to htjela miješati – rekla je Kidman.

U osvrtu na posljednjih 20 godina svog privatnog života, Kidman se s radošću prisjetila 11-godišnjeg braka s Cruiseom.

– Udala sam se prilično brzo i prilično mlada, no ne žalim jer mi je to donijelo djecu, Bellu i Connora, a i dugo smo imali stvarno fantastičan brak – ispričala je glumica, koja je od 2006. u sretnom braku s pjevačem Keithom Urbanom .

Foto: Sipa/Cropix

Priznala je da je nakon razvoda prolazila kroz razdoblja usamljenosti i depresije te kako je kroz dodatne krize prolazile zbog nemogućnosti da začne.

– Pokušavala sam i pokušavala pa doživljavala neuspjeh za neuspjehom. Svaka žena koja je prošla kroz uspone i padove zna kakva depresija ide uz to. Začudilo me kad mi se dogodila Sunday, ona je čudo mog života – rekla je glumica te dodala da se zbog četverogodišnje Sunday i dvogodišnje Faith, koju je rodila zamjenska majka, ne osjeća kao da joj je 45 godina.

Iz braka s Tomom Cruiseom ima dvoje usvojene djece, Isabellu (19) i Connora (17).

Linker
24. travanj 2024 03:02