Reuters
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Nick Jonas: Borba nikada ne prestaje

Iako će u rujnu proslaviti tek 24. rođendan, američki pjevač Nick Jonas nije početnik u show businessu. Ljepuškasti Teksašanin, sin pjevačice Denise i glazbenika Paula Kevina Jonasa, bivšeg svećenika, već je sa sedam godina nastupao u mjuziklima na Broadwayu, a proslavio se 2005., kad je sa starijom braćom Kevinom i Joeom počeo pjevati u bendu Jonas Brothers. S njima je postao tinejdžerski idol, ali posljednjih nekoliko godina, nakon raspada Jonas Brothersa 2013., život mu se zakomplicirao. Prvi samostalni album, nazvan jednostavno “Nick Jonas”, slabo se prodavao pa je na neko vrijeme zapostavio glazbenu karijeru i okrenuo se glumi. Da mu je glazba ipak prvi izbor, pokazao je nedavno objavljenim albumom – “Las Year Was Complicated”, koji je prošli tjedan završio na drugom mjestu američke top liste.

Što vam je to bilo komplicirano u protekloj godini?

– Puno toga. Od ljubavnog života do privikavanja na solo karijeru. Ispred mene je bilo puno prepreka, no ti su mi problemi srećom i pomogli jer su me nadahnuli da svoje osjećaje izrazim u pjesmama.

Cijeli intervju s američkim pjevačem, koji je novim albumom osvojio top liste, a ulogom majstora borilačkih vještina u serijalu “Kingdom” obožavateljice, pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 30. lipnja. Uz novi broj Glorije ne propustite prilog Stil i ljepota – ljetni vodič na 44 stranice.

Razgovarao Josip Jurčić

Linker
19. travanj 2024 20:03