JENNIFER ANISTON

Ni u Meksiku bez Johna

Jennifer Aniston (39) planira proslaviti Silvestrovo sa starim prijateljima u Meksiku, a izgleda da neće morati daleko putovati kako bi u Novoj godini dobila prvi, ponoćni poljubac od svojeg dečka. Naime, devet godina mlađi glazbenik John Mayer, s kojim je glumica nakon kratkog prekida ponovno u vezi, također je doputovao u meksički gradić Los Cabos zajedno sa bratom.

Tamo će ostati tijekom dočeka Nove godine kako bi bio u blizini svoje izabranice. Iako par odsjeda u odvojenim apartmanima, udaljeni su samo par kilometara vožnje, a povezani su privatnom plažom, idealnom za romantične šetnje.

Zvijezda serijala “Prijatelji”, trenutno uživa u uspjehu njezinog novog filma “Marley & Me” u kojem glumi uz Owena Wilsona, a u gradić Los Cabos doputovala je kako bi blagdane provela s bliskom prijateljicom i kolegicom Courtney Cox Arquette, njezinim suprugom Davidom te njihovom kćerkicom Coco. Čini se da su glumice vrlo povezane te je zajednička proslava Božića i Silvestrova za njih već postala tradicija.

Gordana Kolanović

Linker
25. travanj 2024 12:31