Sipa/Cropix
I BOGATI PLAČU

Nevolje, zamjeranja i tuga u obitelji Kardashian

Najpoznatija obitelj proslavila se svojim reality showom Keeping Up With the Kardashians, a slavu i dalje održavaju životom pred kamerama te izravnim komentarima koje upućuju jedni drugima.

I dok u privatnosti svoga doma svi povremeno imaju nesuglasice s članovima obitelji, sestre i brat Kardashian ne libe se svoje podijeliti s milijunima obožavatelja.

Manje eksponirni brat Rob Kardashian (28) nedavno je na društvenim mrežama objavio neumjestan komentar i fotografiju kojom je uvrijedio slavnu starletu.

Ne samo da je svoju sestru Kim Kardashian (34) usporedio s negativnim likom iz filma Gone Girl i nazvao ju pogrdnim imenima, nego je kasnije objasnio da je sve to opravdano jer je dvolična.

Foto: Instagram

– Rob misli kako je njegova sestra dvolična i da se na jedan način prikazuje u javnosti, a u stvarnosti je drugačija – izjavio je izvor blizak Robu i dodao kako se on trenutačno nalazi u iznimno teškom periodu života i pokušava izaći na kraj s depresijom i problemima s kilogramima.

– Poznato je da Kim nije nježna i puna razumijevanja, nego ga svojim grubljim stavom pokušava trgnuti i potaknuti da promijeni svoj životni stil – pojasnio je izvor blizak obitelji.

Foto: Instagram

– Kim se ne ljuti na njega i zna da nije tako mislio. Pušta ga da se sabere i krene svojim putem – rekao je prijatelj Kardashiana i dodao da se Kaneyu Westu nije svidjelo kako Rob komentira njegovu suprugu i da mu je to zamjerio.

Sestre Khloé i Kourtney s druge strane pune su razumijevanja i podrške za svog brata te se nadaju kako će uskoro biti bolje, a u pomirenje s Kim niti malo ne sumnjaju.

Foto: Instagram

Linker
15. travanj 2024 16:30