OČEKUJUĆI BLIZANCE

Nevjenčana supruga Damira Hoyke blista u osmom mjesecu trudnoće

Na promociji knjige “Pedeset nijansi sive” u zagrebačkom klubu History Caffe ovoga petka svi su pogledi i osmjesi bili usmjereni prema velikom trbuhu Alenke Ostrihon, urednice u Jutarnjem listu, uz koju je ponosno stajao nevjenčani suprug, fotograf Damir Hoyka (45). Par koji je u vezi tri godine početkom listopada očekuje blizance, no aktivan je i u Alenkinom osmom mjesecu trudnoće.

Foto: Davor Matota

– Još nije sto posto sigurno, ali vjerojatno će biti cure. Uzbuđen sam, naravno, ali važno je da se Alenka odlično osjeća. Sve je super – rekao je Hoyka.

Sretni roditelji upravo nabavljaju dječje krevete, odjeću i ostale potrepštine, ali se pritom vode vlastitim ukusom.

– Uzimamo ono što nam se čini najzgodnije i ne vodimo se stereotipima poput ružičaste i crvene boje. Nabavljamo ono za što vjerujemo da će nam svima biti zabavno – objašnjava Damir.

Pripremajući se još jednom za očinske dužnosti (iz braka s bivšom suprugom Nevom već ima sedamnaestogodišnju kćer Eni), Hoyka se prvo morao dokazati na planu čiste snage.

– Budući da se Alenka ne može uopće saginjati sve fizičke poslove obavljam ja. Ona je naredbodavni organ, a ja sam izvršni – smije se poznati fotograf.

Linker
11. travanj 2024 05:49