TEŠKO RAZDOBLJE

Nevena Rendeli pred razvodom

Televizijska voditeljica nakon devet godina ljubavi iselila se iz doma što ga je dijelila sa svojim suprugom, poduzetnikom Marijanom Bračunom (33) za kojeg se 2009. udala na idiličnom Barbadosu, piše Jutarnji.hr.

Nevena Rendeli (32) trenutno na HRT-u vodi emisiju Subotom ujutro koju je, osim što je vodi i uređuje, sama i osmislila, pa je moguće da je zbog toga posljednih mjeseci zanemarila privatni život, kaže njeni kolege na Prisavlju.

Voditeljica je i sama svojedobno priznala kako smatra točnom izreku da Televizija jede svoju djecu. Diplomirana novinarka i sociologinja počela se novinarstvom baviti kao 16-godišnjakinja na Radio Ciboni, a ubrzo nakon toga počela je raditi i na HTV-u. Opstala je i s vremenom postala prepoznatljivo televizijsko lice.

– Mislim da sam u tome uspjela jer sam na vrijeme shvatila da je ovaj posao maraton, a ne utrka na 100 metara. Zato sam se od samog početka bavila i onim dijelom karijere za koji nije najvažnije da li se lijepo smiješ, već imaš li što reći: novinarstvom – rekla je voditeljica prije nekoliko godina u razgovoru za Studio Jutarnjeg lista, piše Jutarnji.hr.

Linker
26. travanj 2024 15:08