RAZOTKRIVANJE

Nevena Rendeli: Moj najneugodniji trenutak na našoj obali

Nevena Rendeli , voditeljica i urednica na HTV-u, rođena prije 31 godinu u Zagrebu, već šestu sezonu vodi emisiju Boje turizma, a iako je obišla najljepša mjesta i plaže, najradije se odmara u obiteljskoj kući u Pirovcu s godinu dana starijim suprugom Marijanom Bračuljem, poduzetnikom s kojim će uskoro proslaviti treću godišnjicu braka

Kako bi glasio vaš idealan slogan hrvatskog turizma? – S obzirom na nedavni porezni stup srama mogao bi biti: “Dođite u zemlju kristalno čistog mora u kojoj – imate li mnogo novaca i veza – ne morate plaćati porez!” Ili: “Kriza je, ali kod nas je uvijek tako!”

Da na jedan dan možete biti ministrica turizma, što biste prvo poduzeli? – Prestala bih brojiti noćenja i naredila da sve mora raditi od 0 do 24, uz uvjet da prekovremeni sati budu plaćeni.

Najveća neugodnost koju ste doživjeli na našoj obali? – Jednom sam naručila kavu negdje u srednjoj Dalmaciji, a kad sam konobara nakon pola sata upitala zašto je još nisam dobila, mrtav-hladan mi je odgovorio da je nisam trebala naručiti ako mi se žuri!?

Prilaze li vam “galebovi”? – Nema više pravih galebova.

Koja vam je najljepša plaža na Jadranu? – Najdraže su mi one na poluotoku Pelješcu te Mekićevica na Hvaru. Dovoljno je pusta, a ima odličan restoran.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijelo Razotkrivanje s Nevenom Rendeli pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 919) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
19. travanj 2024 11:36