Splash
PONOVNO MANEKENKA

NETIPIČNA MANEKENKA Upoznajte novu djevojku Leonarda Dicaprija

Slavni glumac ponovno ljubi manekenku, što nikoga ne iznenađuje s obzirom na njegove veze sa slavnim modelima Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton i Toni Garrn.

Nova djevojka Leonarda DiCaprija (40) je Kelly Rohrbach (25) – manekenka i glumica koja je završila fakultet, a bila je i uspješna golferica.

–> Leonardu DiCapriju propala još jedna veza sa supermodelom

Splash

FOTO: Splash

Kelly je prije no što je postala model ostvarila nekoliko TV uloga – dobila je glavnu žensku ulogu u The P.E.T. Squad Files i manje uloge u TV serijama Dva i pol muškarca, Djevojke na zadatku i The New Normal.

Nova djevojka slavnog glumca manekenstvom se bavi samo godinu dana, a najpoznatija je kao model popularnog časopisa Sports Illustrated. Kelly je snimila kampanje za Gap, Dannijo i časopis Self, a prošlog rujna krasila je naslovnicu časopisa Galore.

Leonardo i njegova nova djevojka u više su navrata viđeni zajedno – nakon dodjele nagrada CFDA zabavljali su se na afterpartyju, a nedavno su razmjenjivali nježnosti u New Yorku ne zabrinjavajući se što su izloženi pogledima znatiželjnika.

Linker
26. travanj 2024 09:50