Sipa/Cropix / SIPA
ZAIGRANI NOVINAR

Nestašluk na filmskom festivalu u Cannesu

Da su se novinari, zvijezde, ali i domaćini malo opustili trećeg dana filmskog festivala u Cannesu, dokazuje nepodopština koju je ukrajinski novinar Vitalii Sediuk (25), inače poznat po sličnim nestašlucima koji graniče s incidentom, sinoć učinio na premijeri filma Kako istrenirati zmaja 2.

Vitalii je poznat filmskim i glazbenim zvijezdama i s njima već bilježi slične anegdote koje je sam izazvao pa ga je tako Will Smith (45) jednom prilikom ošamario jer ga je pokušao poljubiti, Bradleyju Cooperu (39) stavio je glavu u krilo i zagrlio ga, a kada je Adele (26) primala svoju nagradu Grammy, baš u tom trenutku je uletio na pozornicu i ukrao trenutak slave.

Ovoga puta na meti je bila glumica America Ferrera (30), poznata po ulozi Betty Suarez u seriji Ružna Betty, koja je na sebi imala haljinu bogatu materijalom i koja se slavnom novinaru učinila kao odlična prilika da se zavuče ispod nje.

A man invades the Red Carpet and is held by security at the 'How To Train Your Dragon 2' premiere during the 67th Annual Cannes Film Festival on May 16, 2014 in Cannes, France/NIVIERE_2111.04/Credit:NIVIERE/VILLARD/SIPA/1405162206
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

America i kolege sa seta nisu se tako brzo snašli, ali su zaštitari u vrlo kratkom vremenu udaljili novinara sa crvenog tepiha.

Vitalii je imao akreditaciju i legalno je ušao na festival no još nije razjašnjeno kako ju je dobio, s obzirom na reputaciju koja ga prati.

Linker
01. svibanj 2024 15:14