OPRAH WINFREY

Nesretna zbog prekomjerne težine

Nakon što se u posljednjih nekoliko mjeseci udebljala 19 kilograma, TV voditeljica Oprah Winfrey teško se nosi s vlastitom kilažom koja iznosi 91 kilogram.

– Ljuta sam na sebe… Sram me je.. Ne mogu vjerovati da nakon toliko godina i uz to što znam sve što treba raditi i dalje govorim o svojoj težini – izjavila je američka zvijezda.

– U posljednjih nekoliko mjeseci osjećala sam se frustriranom, jela sam kad god mi se prohtjelo i rezultati su vidljivi – požalila se voditeljica kojoj je prošle godine dijagnosticiran poremećaj tiroidne žlijezde, čemu pripisuje gubitak kontrole nad unosom hrane. Prema indeksu tjelesne mase, Winfrey spada u pretile, a takvi ljudi imaju povećan rizik od kroničnih bolesti, kao što je povišen krvni pritisak, dijabetes i povećan kolesterol.

– Gledam fotografije na kojima sam izgledala mršavije i pitam se kako sam si dopustila da mi se ovo dogodi – izjavila kraljica talk showa produkcijske kuće Harpo Productions.

Voditeljica poznata po čestim promjenama tjelesne težine, često je provodila rigorozne dijete te vježbala s privatnim trenerima kako bi sredila figuru. Prije 20 godina pobjedonosno se pojavila u svojoj emisiji noseći traperice poznate marke Calvin Klein: broj 40. Kasnije je pr­iznala kako se četiri mjeseca gotovo izgladnjivala kako bi mogla odjenuti popularne traperice.

Winfrey kaže da njezin cilj nije da bude mršava. Naprotiv, kaže da želi biti snažna i zdrava. Sad joj je najveća dilema kakvu haljinu da izabere za svečanost prilikom preuzimanja funkcije novog predsjednika SAD-a Baracka Obame, jer niti u jednu koja joj se sviđa – ne može stati.

Linker
25. travanj 2024 13:52