PEH ZA PEHOM

Nesretan rođendan Lindsay Lohan

Holivudska glumica Lindsay Lohan , poznatija po skandalima nego po glumi, proslavila je ovih dana svoj 24. rođendan – bolje rečeno, pokušala ga je proslaviti. Naime, u noći s četvrtka na petak glumicu je u klubu Voyeur u Los Angelesu udarila konobarica.

– Konobarica me udarila, bez ikakvog razloga – objavila je Lohan oko jedan sat poslije ponoći u petak na svoj rođendan, na svom profilu na Twitteru.

Da glumica ne pretjeruje, za UsMagazine potvrdili su i svjedoci: – Konobarica je imala nešto s Dougom Reinhardtom, koji je bio u društvu s Lohan. Bila je ljubomorna, pa je iz čista mira udarila Lindsay u lice. Doug se nije htio mješati, pa se udaljio, a Lohan je pobjegla iz kluba.

Konobarica, Jasmine Waltz, u razgovoru za Radar Online odbila je to potvrditi. Kako bi se udaljila od agresivne konobarice,Lohan je kasnije te večeri otišla u obližnji Rockstar House, gdje ju je dočekalo još jedno iznenađenje – ponovno je najetjela na Waltz, zbog čega se, rekao je drugi izvor, i rasplakala.

Ni sljedeća večer nije prošla puno bolje. Naime, na putu za restoran Beso – gdje se trebala održati rođendanska večera – Lohanin SUV zaustavila je policija zbog prolaska kroz crveno svjetlo. Policajci su optužbama dodali još i prekrivene tablice i zamrljano prednje staklo.

Kako je već kasnila na svoju vlastitu proslavu, glumica je odlučila ostatak puta propješačiti, a svoju asistenticu Eleonore Lieven – koja je vozila auto – ostavila da sredi probleme s policajcima.

Linker
26. travanj 2024 00:06