IZA KULISA PLESA SA ZVIJEZDAMA

Nera je pobjedu proslavila s dečkom Marijanom

Pljesak i uzvici oduševljenja dočekali su pjevačicu i glumicu Neru Stipičević , pobjednicu pete sezone showa Ples sa zvijezdama, kad se sa svojim partnerom Damirom Horvatinčićem pojavila u kafiću Domino, nedaleko od HTV-a, gdje se već tradicionalno održavaju after partyji Nera nakon finala. Odlično raspoložena, svoje društvo je počastila buteljom crnog vina, a među brojnim navijačima bili su njezini kolege Iva Visković i Marinko Leš, roditelji Marijana i Matko Stipičević, kao i dečko Marijan Galić, s kojim je u vezi već 12 godina.

– Sad ću se napokon malo odmoriti, a sretna sam i što ću božićne blagdane provesti s obitelji u Makarskoj – rekla je Nera, koja se te večeri družila i sa svojom konkurenticom, HTV-ovom voditeljicom Milom Horvat , čiji je partner u Plesu sa zvijezdama bio Robert Schubert . Iako ju je već sutradan čekalo vođenje sportske emisije Olimp, došla je na tulum, popila čašu vina i rasplesala se uz hitove Darka Rundeka, Azre, Bajage, Gustafa…

PROČITAJTE VIŠE Nera bez problema do pobjede Pogledajte kako su Nera i Mila plesale u finalu Nera i Mila: Spremne smo za finale Put do finala Nere Stipičević

– Nema ni govora o tome da sam razočarana. Robertu i meni to je, prije svega, bila odlična zabava i uopće nismo bili opterećeni plasmanom. Nera je zasluženo pobijedila, a ja sam sretna što su mi se zbog intenzivnih treninga zategnuli mišići – kaže Mila Horvat, čija je najvatrenija navijačica u studiju bila mama Milena. Podršku su imali i neki bivši kandidati, koji su ponovno nastupili u finalu: tako je glazbenika Hrvoja Rupčića bodrila djevojka, glumica Zrinka Cvitešić , a pjevačicu Sanju Doležal suprug Nenad Šarić. On joj je bio pratnja i na tulumu u Dominu, koji je potrajao do tri ujutro, a došao je i Sanjin plesni partner Hrvoje Kraševac – u društvu djevojke Anje Maras. Član žirija Dinko Bogdanić bio je među rijetkima kojima nije bilo do tulumarenja pa se nije pojavio, no studio je napustio zadovoljan jer su, tvrdi, pobijedili najbolji.

– Drago mi je što su se naše ocjene ‘poklopile’ s glasovima TV gledatelja. Svi smo se odlično zabavili – priznao je Dinko Bogdanić, koji će se uskoro zabavljati i u Madridu gdje planira dočekati Novu godinu.

Damir Leljak

Linker
17. travanj 2024 01:38