PLES SA ZVIJEZDAMA

Nera bez problema do pobjede

Ne znate kakvu ste sreću meni s time donijeli – zahvalila se mlada glumica Nera Stipičević nakon što je doznala da je upravo ona ovogodišnja pobjednica ovosezonskog izdanja showa “Ples sa zvijezdama”. A tu je pobjedu doista i zaslužila – tijekom cijelog showa bila je najbolja plesačica, a u finalu je s partnerom Damirom Horvatinčićem za sva tri plesa zaslužila savršenu desetku.

– Ne bih ovo sve ponovila, jer se nikad ne vraćam na staro, ali svakako bih preporučila. Nera i Damir su sjajni od početka, iskrene čestitke, pravda je zadovoljena – zadovoljna je s drugim mjestom bila HTV-ova voditeljica Mila Horvat, koja je s partnerom Robertom Schubertom također u finalu imala visoke ocjene. Dvaput im je falio bod do savršenstva, a onda su za kraj otplesali freestyle i zaslužili – 40 bodova.

Svojim freestyleom oduševili su i Nera i Damir, koji su u ples ukomponirali i hip hop, break dance, moonwalk…

– Savršeni ste od početka do kraja i pokazali ste da ste stvarno talentirani – kazao je za njih član žirija Dinko Bogdanić.

PROČITAJTE VIŠE Pogledajte kako su Nera i Mila plesale u finalu Nera i Mila: Spremne smo za finale Put do finala Nere Stipičević

Linker
24. travanj 2024 10:56