JOAQUIN PHOENIX

Nepristojni ispadi

Glumac Joaquin Phoenix nedavno se javno odrekao glume te otkrio da se želi posvetiti glazbi, ali izgleda da je, odrekavši se glumačke profesije, zaboravio i na manire. Naime, zvijezda filmova “Walk the line” i “Gladijator” iznenadio je nepristojnim ponašanjem Davida Lettermana tijekom gostovanja u njegovom talk showu.

Američki voditelj teško se snalazio s 34-godišnjim “nekad glumcem, sad reperom” koji je odgovarao na njegova pitanja jednom ili dvjema riječima, dok je ostatak vremena šutio pognute glave i žvakao žvaku. Bizarni intervju odigrao se pošto je Phoenix trebao u emisiji promovirati svoj film “Two Lovers” u kojem mu je glumačka partnerica holivudska zvijezda Gwyneth Paltrow.

Letterman, “kralj američkog talk showa”, ostao je šokiran glumčevom očitom nezainteresiranošću za razgovor. Očajni voditelj na kraju je pribjegao ismijavanju nadurenog Phoenixa, koji je izgledao kao da će u svakom trenutku odustati od nastupa, te je u jednom trenutku čak izjavio da ne mora biti tamo i davati intervju.

-Joaquin, žao mi je što se večeras nisi mogao pojaviti i biti s nama – našalio se Letterman na kraju “razgovora”.

Bivši glumac u potrazi za glazbenom karijerom uspio je, prije nego što je napustio TV studio, zalijepiti žvaku ispod voditeljeva stola.

Pogledajte kako je izgledalo Joaquinovo gostovanje kod Lettermana.

Gordana Kolanović

Linker
29. travanj 2024 02:38