MADONNA

Nemam ljubavnika

Pop-zvijezda Madonna (49) nazvala je izmišljotinom novinske tekstove u kojima je opisana njezina afera sa zvijezdom američkog bejzbola.

Pjevačica je izjavila da raspad sedmogodišnjeg braka s redateljem Guyem Richiejem (39) nema nikakve veze s igračem njujorških Yankeesa Alexom Rodriguezom (32), koji je zbog Madonne pokrenuo razvod od supruge Cynthije samo tri tjedna nakon rođenja njihove druge kćeri Elle.

­ -Alexa Rodrigueza znam preko Guya Osearyja, koji nam je oboma menadžer. Ni na koji način nisam u romantičnoj vezi s njim. Nemam ništa s raspadom njegova braka – dodala je pjevačica koja je, jednako kao bejzbolska zvijezda, sljedbenica kabale, mističnog židovskog nauka. Iako se u medijima pojavila vijest kako Alex, otac dviju kćeri, svaku večer posjećuje pjevačicu u njezinom njujorškom stanu, Madonna i njezin suprug Guy na sve načine pokušavaju spasiti brak.

Tijekom vikenda su, tako, skupa sa svoje troje djece – Lourdes (11), Roccom (7) i Davidom (2) – posjetili kabalistički centar u New Yorku. ­

Barbara Ivezić

Linker
25. travanj 2024 19:51