Foto: AFP/Cropix
PRESRETNA JE

Nema riječi kojima bih opisala vezu sa Seanom Pennom

Iako je dugo vremena bila suzdržana oko komentiranja veze sa slavnim glumcem, lijepa oskarovka konačno je otvoreno progovorila i magazinu Esquire otkrila kako i zašto su postali nerazdvojan par.

– Prije nego smo se upustili u vezu, više od dvadeset godina bili smo prijatelji i zajedno smo prošli mnogo toga, uključujući i brojne ljubavne brodolome. Svo to vrijeme bili smo si podrška, a život nas je uvijek iznova spajao – izjavila je Charlize Theron (39) o svojoj vezi sa Seanom Pennom (54) i dodala kako joj je njegova životna perspektiva bila pravo osvježenje.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

– Za razliku od ostalih iz filmske industrije, s njim sam mogla razgovarati o svemu i upravo je radi toga naše prijateljstvo raslo – otkrila je glumica i dodala kako ih je humanitarni rad spojio jer su provodili sate izmjenjujući iskustva i pokušavajući smisliti najbolja rješenja.

– Lijepo je konačno biti u vezi gdje se prijateljstvo rodilo prije ljubavi. Nikada prije nisam to imala u životu – izjavila je Charlize i dodala kako nisu očekivali ovakav rasplet i zajedničku budućnost.

– Znam da sam četrdesetogodišnjakinja koja zvuči poput šesnaestogodišnjakinje, ali ne mogu si pomoći. On je tako zgodan i toliko dobar. Presretna sam – izjavila je i dodala kako nema riječi kojima bi opisala vezu koju ima sa slavnim glumcem te da joj se ništa ljepše u životu nije moglo dogoditi.

Linker
25. travanj 2024 20:49