PR
KREATIVAN NATJEČAJ

Neka odrastanje bude dječja igra

Sudjelujte u NIVEA kreativnom natječaju ”Koja je vaša omiljena igra” i osvojite originalan set igara.

Igra je jedna od najljepših uspomena na djetinjstvo – kroz igru se uči i upoznaje svijet koji nas okružuje, stvaraju se prijateljstva i rađaju prve simpatije. NIVEA vas poziva da se prisjetite tih lijepih trenutaka i sudjelujete u nagradnom natječaju ”Koja je vaša omiljena igra” koji se provodi u sklopu projekta ”Neka odrastanje bude dječja igra” u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.

PR

Na stranici www.nivea.hr/igre do 2. lipnja 2015. svi zainteresirani mogu poslati opis, crtež ili fotografiju svoje najdraže igre, a najbolji tjedni dobitnici bit će nagrađeni NIVEA poklon-paketom i posebnim setom igara koji sadrži rekvizite za igranje popularnih dječjih igara. Najoriginalniji radovi bit će posebno istaknuti u Priručniku o igrama koji će u svom radu s djecom koristiti volonteri Društava naša djeca diljem Hrvatske.

PR

Projekt društvene odgovornosti ”Neka odrastanje bude dječja igra” provodi se drugu godinu zaredom s ciljem naglašavanja važnosti igre za dječji razvoj. Ove godine doniranim sredstvima provest će se edukacije vrijednih volontera koji djeluju u Društvima naša djeca te za organizaciju posebnih radionica za roditelje na temu poticanja dječje kreativnosti i razvoja kroz igru.

Više o projektu “Neka odrastanje bude dječja igra” i nagradnom natječaju ”Koja je tvoja omiljena igra” saznajte na www.nivea.hr/igre

Linker
09. lipanj 2023 03:17