U NOVOJ GLORIJI

Ne znam kako bih izdržao bez supruge

Nakon što se na dvije i pol godine povukao iz javnog života zbog poslovnih i privatnih problema te posvetio supruzi Brigiti (34), devetogodišnjoj kćerkici Sofiji i sinu Davidu, koji će uskoro proslaviti drugi rođendan, Jacques Houdek vratio se u javni život kao mentor u glazbenom showu The Voice .

Višestruki dobitnik Porina poznat po hitovima “Zauvijek tvoj”, “Stotinama godina”, “Na krilima ljubavi” i “Živim za to” pokazuje mnogo razumijevanja prema kandidatima u showu, a iza scene, čini se, buran temperament. Najviše je pozornosti izazvao njegov sukob s glavnom kostimografkinjom Natašom Svekler.

Što se zapravo dogodilo između vas?

– O tome se već očitovao HRT – fizičkog sukoba nije bilo. U kreativnoj raspravi s njom povisio sam glas. To je, međutim, riješeno u dvije minute i nakon toga smo najnormalnije nastavili snimati.

Kako se supruga nosi s vašom karijerom?

– Jako dobro. Uostalom, tata i stric su joj glazbenici, gitaristi Robert i Tomas Krkač koji su svirali u mnogim poznatim bendovima kao što su Drugi način, Film i Telefon Blues Band. Znamo se od 18. godine, a upoznala nas je Ivana Kindl koja je pjevala u bendu Brigitinog tate. Supruga je po struci upravna referentica i drži tri ugla kuće. Dala je, naime, otkaz u grafičkoj firmi u kojoj je radila i posvetila se odgoju djece jer sam ja stalno bio odsutan. Cijenim Brigitin trud i zaista ne znam kako bih izdržao bez njezine podrške.

Damir Leljak

Pročitali ste dio intervjua sa Jacquesom Houdekom – ostatak u kojem govori o privatnim i poslovnim problemima koji su ga morili protekle dvije godine, te o svom zdravlju, dijetama koje je isprobavao te kakva je atmosfera na snimanju Voicea i ima li ponekad sukoba među mentorima pročitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 5. veljače 2015.

Linker
14. ožujak 2024 02:43