JLP / TJ/X17online.com
ŽIVI IZ DANA U DAN

Ne osvrćem se na prošlost s Tomom Cruiseom

Popularna glumica Katie Holmes (35) za The Today Show otvoreno je progovorila o svom povratku u Hollywood, ostavljanju prošlosti iza sebe i odnosu koji želi izgraditi s kćeri.

Slavna glumica, kojoj je popularnost naglo porasla nakon braka s Tomom Cruiseom (52), rijetko može izbjeći pitanja novinara o odnosu s bivšim suprugom i uspješnim glumcem pa se tako i ovoga puta dotakla te teme:

– Ne živim u prošlosti niti se na nju osvrćem – komentirala je Katie pitanje o tome da li bi se ikada vratila svom prošlom načinu života koji je imala s Tomom.

Majka osmogodišnje kćeri Suri kaže kako je sada zaokupljena karijerom te da se jako veseli premijerama filmova: The Giver i Miss Meadows.

– Trenutačno sam jako sretna sa svojom karijerom. U posljednje vrijeme imala sam mnogo kreativnih iskustava i uzbuđena sam zbog budućih projekata – izjavila je Katie te dodala kako je većina pažnje i dalje ipak usmjerena na odnos s kćeri.

Suri Cruise looks grown up as she wears an adorable white dress while returning home with mom, Katie Holmes.. July 11, 2014 X17online.com
JLP / T/X17online.com

Foto: JLP

– Jako se trudim biti dobra majka jer sam zahvalna na odgoju svoje obitelji i trudim se učiniti koliko mogu za svoju kćer, baš kao što su moji roditelji učinili sve za mene – rekla je i dodala kako se posebno trudi dati joj do znanja koliko je ponosna na njena postignuća.

Otkad se 2012. godine razvela od Toma, Katie su povezivali s nekoliko holivudskih zvijezda kao što su Jason Segal (34) i Jamie Foxx (46), međutim ona niti jednu vezu nije potvrdila, nego je ustrajala u izjavama kako su trenutačno sva njena pažnja i ljubav usmjereni prema kćeri.

– Prioritet mi je da se moje dijete osjeća sigurno i voljeno – zaključila je lijepa glumica.

Linker
20. travanj 2024 14:21