LILY ALLEN

Ne isključujem uzimanje droga

Američka pjevačica Lily Allen izjavila je da će u budućnosti ponovno probati neke droge. 23-godišnja glazbenica, koju je javnost osudila nakon što je priznala da je probala ecstasy kad je imala 14 godina, nema namjeru vratiti se starim lošim navikama, ali ne želi isključiti eksperimentiranje s ilegalnim supstancama u nekom životnom peridu.

-Droge su ilegalne i loše i znam da svakodnevno uništavaju živote, ali i dalje su prisutne u našem društvu. Nemam namjeru trenutno pribjeći opijatima. Ali isto tako ne mogu uvjereno tvrditi “nikad više” zato što ne znam gdje ću biti za deset godina – izjavila je pjevačica dodavši kako je primijetila da česta konzumacija mijenja osobnost njezinih prijatelja.

-Mnogi moji prijatelji i poznanici navukli su se i sad su ovisnici. Nisu više zabavni pošto neprestano glasno ističu stvari koje vi, ako ste trijezni i pri svijesti, ne možete tako dobro i strastveno osjećati. Također, misle da moraju prisilno nešto dokazivati drugima. A da ne pričam o samoobmanjivanju i iluzijama u kojima žive – dodala je za časopis o glazbi The Observer Music Monthly.

Gordana Kolanović

Linker
03. svibanj 2024 12:59