Sipa/Cropix / JENNINGS TERRENCE/SIPA
INTERVJU

Ne bih bila sretna da sam vodila "normalan" život

Pjevačica legendarne američke grupe Blondie, Debbie Harry (69), mnogo toga je otkrila za Harpers Bazaar te s obožavateljima podijelila svoja iskustva, životnu filzofiju i put kojim je išla, a koji nije bio nimalo lak.

– Uvijek mi je bilo najbitnije iskustvo – izjavila je o svojoj 40 godina dugoj pjevačkoj karijeri Debbie.

– Glazbu sam doživjela kao zadatak i željela sam otkriti tko sam ja kao umjetnica, i jesam li uopće umjetnica – rekla je, nekoć fatalna, plavuša i dodala kako je tvrdoglavo uspijela unatoč malim šansama.

Koliko je odlučna i uporna pokazuje i anegdota koju je ispričala za magazin, a dogodila se još na početku njene pjevačke karijere.

– U podzemnoj su mi pokušali ukrastiti torbu, a lopov koji je u tome sudjelovao završio je na drugom kraju ulice, vukući meni za ruku jer jednostavno nisam htjela pustiti – kroz smijeh kaže Debbie.

Foto: Arhiva

– Obitelj me tada nije podržavala u glazbenoj karijeri i bili bi sretniji da sam se udala te imala normalan posao i djecu – rekla je i dodala kako ju to nikada nije privlačilo i da je oduvijek bila ispred svoga vremena.

– Oduvijek sam bila privlačna i govorili su mi kako imam izraženu seksualnu energiju, zbog čega je moja majka bila jako zabrinuta – ispričala je pjevačica i dodala kako je za nju sve to bila samo zabava.

Sa 69 godina Debbie ima i dalje mnoštvo obožavatelja i kreće na međunarodnu turneju nakon objave duplog albuma Blondie 4(0)-Ever na kojemu se nalaze nove, ali i obrade starih pjesama.

– Nikad nisam pristajala na ništa manje od onoga što zaslužujem. Nikada ne bih bila ovako sretna i ispunjena da sam se skrasila i vodila normalan život – zaključila je.

Linker
26. travanj 2024 21:34