NEZGODA NA SNIMANJU

Natjecateljica Top modela umalo se utopila u bazenu

Mokra večernja haljina preko glave manekenke u bazenu u Tuheljskim toplicama, dokazala je vrlo brzo svim natjecateljicama RTL-ovog showa ‘Hrvatski top model by Vanja Rupena ’ kako i modno fotografiranje može biti opasno. Naime u trećoj epizodi tog reality showa 11 kandidatkinja, koliko ih je preostalo u emisiji, morale su odraditi podvodno snimanje u elegantnim večernjim haljinama, piše Jutarnji list.

Međutim, jedna od djevojaka, Kristina Petričević, nespretno je skočila u bazen, a pri zaronu joj se smeđa haljina prebacila preko glave i brzo natopila vodom.

Iz nelagodne situacije ubrzo su je izbavili fotograf i asistent, a početni šok i zbunjenost brzo je zamijenio Kristinin smijeh. Druge djevojke snašle su se puno bolje od mlade Bračanke, te su snimanje odradile bez ikakvih problema, nakon čega su nagrađene večerom u prekrasnom restoranu baroknog dvorca Mihanović.

Međutim, u toj večeri krio se još jedan izazov jer je tek jedno od sedam jela bilo nutricionistički preporučljivo, a samo je jedan djevojka odabrala baš tu večeru. Ni u narednim danima djevojkama nije nedostajalo uzbuđenja, pa je tako boravak u adrenalinskom parku neke djevojke oduševio, a druge rasplakao zbog proživljenog straha, što će se moći vidjeti u ovonedjeljnoj epizodi.

Tina Premec / Jutarnji list

Linker
29. travanj 2024 10:52