NOVA GLORIAGLAM

Nataša Janjić je fatalna žena

Styling fatalne žene iz holivudskih noir filmova 50-ih na snimanju naslovnice za GlorijuGLAM savršeno je pristajao 28-godišnjoj Nataši Janjić. Riđokosa splitska glumica na photo session je došla između proba za predstave “Heidi” i “Prekidi”, a kad se nakon šest “presvlaka” ponovno našla u svojim trapericama, osjećala se, kaže, poput Pepeljuge nakon bala.

U ekskluzivnom intervjuu Nataša je, među ostalim, otkrila da se oko zajedničkog stana, koji je opremala s mnogo ljubavi i pažnje, sudski spori s bivšim dečkom, redateljem Antonijem Nuićem.

Poznata po svojoj crvenoj kosi, glumica je otkrila kako je zbog uloge u filmu Kenjac pristala na znatno skraćivanje ali i farbanje u smeđu boju kako bi izgledala što običnije.

Novi broj GlorijeGLAM na kioske dolazi u ponedjeljak, 12. listopada.

– Iako sam kao djevojčica patila, danas obožavam svoju boju kose jer sam po njoj prepznatljiva. Rado se transformiram zbog uloge, pristajem na promjenu boje i frizure – izjavila je glumica koja je u videointervjuu progovorila i o svom stilu odijevanja.

– Najviše nosim haljine i cipele s visokim potpeticama jer se volim osjećati ženstveno. Filmske premijere su nešto posebno, jer je to jedinstvena prilika da i mi glumice ostvarimo svoj neki dječiji san, obučemo glamuroznu haljinu i osjećamo se kao kraljevne iz bajke – izjavila je Nataša.

Pogledajte kako je prošlo snimanje editorijala s Natašom Janjić:

Linker
20. travanj 2024 03:23