SRETNA TRUDNICA

Natalie Portman: Tražim ime za dijete

Američka glumica Natalie Portman jednostavno je blistala na dodjeli Zlatnih globusa, a za to je imala nekoliko dobrih razloga.

Zahvaljujući ulozi primabalerine u filmu “Crni labud” nagrađena je Zlatnim globusom za najbolju glumicu, ali sjaj u njezinim očima bio je vidljiv i prije dodjele, kada je crvenim tepihom hodala u Viktor & Rolf haljini, uljepšanoj s ­Tiffany nakitom, i ponosno pokazivala trudnički trbuh.

Najljepše haljine na dodjeli Zlatnog globusa

– Počela sam razmišljati o imenu bebe, a otvorena sam i za različite prijedloge- priznala je Natalie Portman u intervjuu prije nego što je saznala da je najbolja glumica, ali i dodala da joj nije ugodno primati previše komplimenata.

– Hvala Benjaminu što mi pomaže da nastavim sa stvaranjem novoga života – zahvalila se glumica svojem zaručniku Benjaminu Millepiedu, ali i prisjetila scene u filmu “Crni labud” u kojoj on posprdno kaže da ne želi spavati s njom.

– To uopće nije istina, on doista želi spavati sa mnom – našalila se Natalie Portman, koja očito uživa u svojim trudničkim danima.

­

Linker
26. travanj 2024 13:43