OPUŠTENA GLUMICA

Natalie Portman prosta na dodjeli nagrada

Natalie Portman osvojila je još jednu nagradu za ulogu u filmu ‘Crni labud’, onu američkog ceha glumaca (Screen Actors Guild) i još jednom se za govornicom prepustila osjećajima te izrekla riječ koja je morala biti cenzurirana. Čini se da trudnoća na glumicu djeluje tako da se potpuno opustila – snimka njezine zahvale dečku Benjaminu Millepiedu te cereka s dodjele Zlatnih globusa postala je hit. Ovaj put Natalie, poznata po imidžu dobre djevojke iz susjedstva, šokirala je neprimjerenom riječi.

Čudnovati smijeh Natalie Portman veliki hit na webu

Nakon što je zahvalila ostalim nominiranima, cehu što se tijekom godina njezine karijere, koja je počela kad je Natalie imala samo 11 godina, borio za njezina prava, zahvalila je svojim roditeljima:

– Hvala mojim roditeljima što su me učili da uvijek dajem nabolje od sebe te da nikad ne budem ‘guzica’ jer je to neprihvatljivo – rekla je Natalie.

Osim što je privukla pažnju govorom zahvale, Natalie Portman poglede je privlačila i jer je bijelom haljinom bez naramenica pistakla svoj trudnički trbuh, a na ušima je nosila naušnice kuće Tifanny vrijedne dva milijuna dolara.

­

Linker
23. travanj 2024 14:33