PLATINASTA PLAVUŠA

Natalie Portman neprepoznatljiva s novom bojom kose

Oskarovka Natalie Portman (31) nova je platinasta plavuša holivudskog neba, nakon što je za ulogu u sljedećem filmu obojala smeđu kosu i time gotovo potpuno izmjenila svoj prepoznatljivi imidž. Plave uvojke Natalie je prvi put pokazala tijekom premijere predstave “LA Dance Project” svoga supruga, baletnog koreografa Benjamina Millepieda (35), u Koncertnoj dvorani Walt Disney, da bi ih potom demonstrirala i na gala večeri kod francuskog proizvođača nakita Van Cleefa & Arpelsa.

– Mama kaže da sam poput nove osobe – izjavila je zvijezda “Crnog labuda” za Hollywood Reporter.

Transformacija je prije nekoliko dana provedena uz pomoći losangeleske frizerke Tracey Cunningham.

– Natalie je prekrasna. Koristeći proizvode kompanije Redken stvorili smo višedimenzionalnu zlatnu plavušu – osvrnula se Cunningham na svoj rad.

Iako nije poznato za koji je film Natalie bojala kosu, zna se da trenutno radi na filmovima “Thor: The Dark World” i “Knight of Cups”. Portman je i ranije glumila plavušu, u filmu “Bliski odnosi” 2004. bila je striptizeta, ali tada s perikom.

Proslavljena “Leonom profesionalcem”, “Ratovima zvijezda”, “Bliskim odnosima”, “O za osvetu”, “Goyinim duhovima” i “Dvjema sestrama za kralja”, Portman se početkom kolovoza udala za Millepieda , kojeg je upoznala 2009. na snimanju “Crnog labuda”. Imaju jednogodišnjeg sinčića Alepha, za kojeg je nepoznato kako je prihvatio maminu novu boju i da li ju je u prvi mah prepoznao.

Linker
16. travanj 2024 20:35