SRETNE VIJESTI

Natalie Portman je trudna i zaručena

Holivudska glumica Natalie Portman otkrila je da je trudna, a ponosni budući otac je njezin zaručnik Benjamin Millepied , plesni koreograf s kojim se upoznala na snimanju filma “Crni labud”.

– Uvijek sam svoj privatni život držala privatnim, ali otkrit ću da sam neopisivo sretna i da sam zahvalna za ovo iskustvo – kazala je 29-godišnja glumica u izjavi za Entertainment Weekly, čime je dosta iznenadila svoje obožavatelje. Naime, Portman je oduvijek dobro skrivala svoj privatni život, pa se tako mjesecima nije uopće znalo da je u vezi s Benjaminom Millepiedom te su rijetki očekivali ovakvu vijest.

No, saznanje da će uskoro postati majka, samo je odličan završetak vrlo uspješne godine Natalie Portman. S filmom “Crni labud”, u kojem glumi primabalerinu, dobila je odlične kritike i mnogi je svrstavaju za favoritkinju za Oscara u kategoriji za najbolju glumicu. A u tome joj je pomogao i njezin budući suprug Millepied, koji ju je podučavao baletnim potezima, a dok su se pripremali na plesnom podiju između njih je i buknula ljubav.

Linker
26. travanj 2024 00:28