Sipa/Cropix / PJB/SIPA
PONOVNO MAMA

Natalia Vodianova rodila sina Maxima

Ruski supermodel i jedna od najljepših žena na svijetu Natalia Vodianova (32) rodila je četvrto dijete – zdravog dječaka Maxima.

Natalia Vodianova sretnu je vijest objavila putem društvenih mreža na kojima je s fanovima podijelila fotografiju novorođenog sinčića.

– Sinoć se rodio naš mali dječak Maxim, koji je u skladu sa svojim imenom težio nevjerojatnih 4.2kg i 55cm! – napisala je ispod fotografije Natalia.

– Beba i ja odlično se osjećamo. Uživam u svakoj minuti! Hvala vam na lijepim željama i prosljeđujem ih svim drugim ženama koje očekuju dijete – izjavila je prekrasna Ruskinja.

Natalia i njen francuski dečko Antoine Arnault (36) zajedno su od 2011. Prije toga je bila u braku s Justinom Portmanom u kojega se zaljubila kad joj je bilo 18 godina i s kojim ima troje djece – Viktora, Nevu i Lucasa.

Kada je Antoine lani saznao da će postati otac, na društvenoj mreži je objavio status:

– Sljedeće godine imat ćemo naše prvo zajedničko dijete. Četvrto za Nataliu, ali prvo za mene. Nadam se da će naslijediti mamin izgled i prekrasno srce, a tatin smisao za humor. Nikako ne obrnuto!!

Novopečeni roditelji presretni su zbog prinove i raduju se povratku u svoju proširenu obitelj.

Natalia Vodianova at Louis Vuitton fashion show Fall Winter 2014/15 Ready to Wear, Paris Fashion Week. Paris, FRANCE04/03/2014.

/BOISIERE_1237.20/Credit:BOISIERE/SIPA/1403051316
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
24. travanj 2024 19:18