NOVI DEČKO

Natalia Vodianova ljubi bogatog nasljednika

Ruskom supermodelu Nataliji Vodianovoj (29) snimanje reklama za Louis Vuitton donijelo je ne samo dobar honorar već i novu ljubav: bogatog i moćnog Antoinea Arnaulta (34), koji u francuskoj modnoj kompaniji radi kao direktor marketinga i osobno bira zvijezde za njihove promidžbene kampanje. Zgođušni Antoine sin je Bernarda Arnaulta, vlasnika 41 milijardu eura vrijedne korporacije LMVH, koja uz Louis Vuitton posjeduje još šezdesetak luksuznih brendova i zapošljava oko 85.000 ljudi.

Bogati nasljednik Antoine Arnault, koji je administrativni direktor cijele LMVH grupacije i glavni menadžer luksuznog brenda Berluti – s kojim ekskluzivni intervju donosi GloriaGLAM od kolovoza – još proljetos bio je u vezi s francuskom glumicom Hélène de Fougerolles, no s ljetom je u njegov život ušla zanosna Ruskinja od koje se više ne odvaja.

Zajedno su prvi put viđeni na Ibizi, zatim u St. Tropezu, nedavno i u Veneciji, a ljetuju zajedno s Natalijinom djecom prema kojoj je Antoine pažljiv i brižan kao da im je otac. Vodianova se lani, nakon devet godina braka, razišla s milijarderom Justinom Portmanom (41), britanskim aristokratom i vlasnikom mnoštva vrijednih nekretnina od Londona do Urugvaja, s kojim ima troje djece: kćer Nevu (5) te sinove Lucasa (9) i Viktora (3).

Nevio Pintar

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o Nataliji Vodianovoj pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br.868) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
20. travanj 2024 06:47