PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Natali Dizdar: Majčinstvo mi nije tabu tema

Lijepa i uvijek nekako drugačija, Natali Dizdar svojim zaraznim glasom i novim singlom ‘Grijeh” upravo osvaja radijske postaje u zemlji.

Njezina je pjesma očito našla put do publike jer se već dva tjedna nalazi na drugome mjestu liste Instituta glazbene unije. Simpatična zadarska pjevačica s nedavnog je Porina odnijela čak dva kipića i priznaje da je priznanje struke uvijek razveseli, a s uzbuđenjem iščekuje i prve ljetne gaže. Između koncerata sa svojim će dugogodišnjim dečkom Antom Jerolimovom “baterije puniti” na nekoj od osamljenih hrvatskih plaža, a ako bude dovoljno vremena, par će pokušati pobjeći i doživjeti nove avanture u nekoj dalekoj zemlji.

Kako punite baterije između koncerata, imate li neku omiljenu plažu, svoje skriveno skrovište? Već od sredine travnja odlazim svakodnevno na plažu s nekom dobrom knjigom. Volim te trenutke tišine i mira na suncu, to me najviše opušta, kao i slušanje glazbe do dugo u noć. Ranije mi je Google bio broj jedan, sad je YouTube preuzeo to mjesto. Planirate li neko daleko putovanje? Puno je ideja i planova za ovo ljeto, ali s obzirom na to da mi sve ovisi o tome koliko ću imati vremena između koncerata, zasad još nisam ništa konkretno izrealizirala.

U dugogodišnjoj ste vezi s Antom Jerolimovom. Planirate li možda u skoroj budućnosti posvetiti se i majčinstvu ili je to tabu tema? Nije tabu tema, zašto bi bila? Haha.

On je u Zadru, vi ste u Zagrebu. Kako funkcionira veza na daljinu? Pa nije baš veza na daljinu jer sam ja, kada se sve zbroji i oduzme, češće u Zadru nego u Zagrebu. Lijepo nam je ovako.

Cijeli intervju pročitajte u Jutarnjem listu .

Foto: Tea Cimaš/Cropix

Linker
25. travanj 2024 11:06