DODO.HR AKCIJA

Naručite se na specijalistički pregled preko Dodo.hr povoljniji čak 67%

Bolovi u vratu i leđima postali su svakodnevica, a najčešće su uzrokovani dugotrajnim i nepravilnim sjedenjem i manjkom kretanja. Dodo.hr, servis za online naručivanje kod doktora, za svoje korisnike snizio je cijenu specijalističkog pregleda fizijatra s 300 kn na samo 99 kn. Odaberite svoj termin i naručite se čim prije jer Dodo.hr akcija traje samo 48 sati.

Simptomi koji često prate sjedilački životni stil su i trnci u rukama i nogama, išijas, reumatske tegobe i bolovi u koljenima i kukovima. Prvi korak prema poboljšanju kvalitete života i rješavanju boli je specijalistički pregled fizijatra. Na ovom pregledu ustanovit ćete prave uzroke boli, odrediti tijek terapije te započeti proces ozdravljenja u rukama pravog stručnjaka.

U sklopu 48-satne Dodo.hr akcije cijena pregleda u Poliklinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr. med. Blaženka Nekić za vas je snižena na samo 99 kuna. Dodo.hr akcija uz koju ćete se riješiti boli i poboljšati kvalitetu života traje samo u četvrtak i petak, 5. i 6. veljače.

– Pregled počinje temeljitim razgovorom o razlozima dolaska i svim bolestima koje je pacijent imao tijekom svog života. Sljedeći je korak detaljan pregled kralježnice i zglobova uz procjenu biomehaničkog stanja, objašnjava dr. med. Blaženka Nekić. Nakon postavljanja dijagnoze i eventualnih dodatnih pretraga, predlaže se potrebna terapija uz obaveznu edukaciju pacijenta o samopomoći, odnosno pravilnom ponašanju u svakodnevnom životu i radu, koje može imati velik utjecaj na zdravlje i život bez boli.

Servis Dodo.hr omogućava najbrže i najjednostavnije naručivanje u željenu ordinaciju ili polikliniku, bez telefonskih poziva ili ispunjavanja dugačkih formulara. Jednostavno odaberite termin koji vam odgovara i dođite na pregled koji je za vas povoljniji čak 67 posto. Naručite se već sad na www.dodo.hr i riješite se boli i neugode.

Linker
19. travanj 2024 11:42