Goran Mehkek / CROPIX
NAKON DVIJE GODINE

NAPOKON POTVRĐENO Hrvatska se s Ninom Kraljić vraća na Eurosong

Nakon dugog iščekivanja i nagađanja napokon je potvrđeno da će Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije predstavljati Nina Kraljić.

Pobjednica prve sezone popularnog HRT-ova showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske predstavljat će nas na 61. Eurosongu u Stockholmu u svibnju ove godine, potvrdio je HRT.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što će nas nakon dvije godine izbivanja s Eurosonga u Stockholmu predstavljati Nina Kraljić – prošlogodišnja pobjednica The Voicea. Pjesma će biti vrlo zanimljiva, prikladna za Ninin glas i uvjeren sam da će nas predstaviti u najboljem svjetlu, kako samo ona zna izjavio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije Željko Mesar i otkrio da su se odlučili za Ninu jer su prošle godine gledatelji The Voicea upravo njoj dali gotovo milijun glasova.

U samo godini dana dogodile su mi se odlične stvari, od pobjede u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske do triju nominacija za Porin, a sada idem i u Švedsku predstavljati Hrvatsku na Eurosonguističe Nina i dodaje:

Od nastupa očekujem ponajprije dobru izvedbu, a nadam se da ćemo vidjeti rezultate i da će se trud isplatiti. Najvažnije mi je da predstavim Hrvatsku u najboljemu svjetlu – izjavila je mlada pjevačica.

Linker
24. travanj 2024 12:25