HEATHER GRAHAM

Napijanje zbog uloge

Američka glumica Heather Graham (39) koja glumi striptizetu u novom filmu „The Hangover“ nema problema s golotinjom ni u privatnom životu pa je izjavila kako je spremna skinuti odjeću na britanskoj premijeri filma održanoj na londonskom trgu Leicester.

-Nadala sam se da ću se večeras razgolititi – rekla je glumica upitana za “škakljive” scene u filmu. Nova komedija, u kojoj se u cameo ulozi pojavljuje i bivša boksačka zvijezda Mike Tyson, donosi priču o grupi prijatelja koji se upute u Las Vegas na momačko večer a bude se u porazbijanoj hotelskoj sobi bez sjećanja na prethodne događaje. Iako je zvijezda filma „Kralj pornića“ uživala snimajući „divlje“ scene u filmu, tvrdi da privatno ne voli takvu vrstu zabave.

-Film je fantastičan ali ja inače ne volim na taj način provoditi noći. To vrijeme koristim za bavljenje jogom i plivanje, tako se opuštam – dodala je Graham. Unatoč smirenijem tipu života za ulogu se, kaže, pripremala tulumareći i ispijajući velike količine alkohola.

-Puno sam trenirala, izlazila i pila. Što se tiče plesa, njemu me naučila bliska prijateljica koja me podsjetila na prijašnje satove plesa koje sam pohađala – izjavila je glumica koju su na premijeri pratili glumački kolege Ed Helms, Bradley Cooper, Justin Bartha i Zach Galifianakis.

Gordana Kolanović

Linker
23. travanj 2024 17:31