ARHIVA
NJIMA JE LAKŠE GRADITI KARIJERU

Naomi Campbell rekla što misli o današnjim top modelima

Jedna od najpoznatijih i najuspješnih manekenki svih vremena, Crna pantera kako ju mnogi i danas nazivaju, misli kako je modelima mlađe generacije puno lakše graditi karijere u svijetu mode, no što je to bilo njoj i njenim kolegicama, takozvanoj ‘generaciji prvih top modela’.

Naomi Campbell (44) izrekla je svoje mišljenje o modelima poput Care Delevigne, Karlie Kloss i Kendal Jenner, koje nazivaju Instagirls i koje svoju popularnost grade na društvenim mrežama:

– Mislim da je mojoj generaciji, kolegicama Cindy Crawford, Lindi Evangelista, Christy Turlington i Claudiji Schiffer bilo mnogo teže probijati se u svijetu modelinga, jer smo morale naporno raditi i na taj način same sebi krčiti put i graditi karijere, za razliku od ovih djevojaka kojima društvene mreže uvelike olakšavaju stvari i daju instantnu popularnost – rekla je Naomi.

NOAMI CAMPBELL
Sipa/Cropix / SIPA

– Ali ja vjerujem da ono što lako dođe, lako i ode – dodala je manekenka referirajući se na instantnu popularnost Insta djevojaka.

Crna pantera rekla je i kako je zahvalna što je gradila svoju karijeru na ‘stari’ način te je zaključila kako su društvene mreže uvelike promijenile modnu undustriju.

Linker
23. travanj 2024 14:35