NEMA DIJAMANT

Naomi Campbell opet udara

Londonska manekenka Naomi Campbell (39) proslavila se svojim izgledom na modnoj pisti, no u posljednje vrijeme o njoj se piše samo kada napravi neki skandal. Tako je i danas hit na internetu postala snimka njezinog posljednjeg intervjua za televizijsku kuću ABC News, koji je prekinula nakon jednog nezgodnog pitanja.

Naime, novinar ju je upitao je li istina da joj je bivši liberijski predsjednik Charles Taylor 1997. godine darovao poveći dijamant, koji bi se mogao svrstati u kategoriju “krvavih dijamanata”. Pojam “krvavi dijamant” opisuje dijamante iskopane na ratnim područjima u afričkim zemljama, a njihovom prodajom financirali su se ratni vladari.

Jedan od njih je i 62-godišnji Charles Taylor, koje mu se trenutno sudi zbog ratnih zločina u Sierra Leoneu od 1997. do 2001. godine.

– Nisam primila “krvavi dijamant” i ne želim govoriti o tome – vidno iznervirana kazala je Naomi Campbell, prije nego što je prekinula intervju udarivši kameru.

Priču o Naomi i dijamantu proširila je glumica Mia Farrow (65), kazavši u jednom intervjuu da joj se manekenka pohvalila kako je od Taylora dobila golemi prsten.

– Teško je zaboraviti kad vam prijateljica usred noći pokaže golemi prsten – kazala je Farrow.

Campbell sada tvrdi da ne poznaje Taylora i da ne namjerava svjedočiti na njegovom suđenju.

Pogledajte bijesni ispad Naomi Campbell:

Linker
19. travanj 2024 11:39