Sipa/Cropix
BIVŠI SUPRUG OTKRIO

Nakon vjenčanja s Jennifer Lopez više nisam bio normalna osoba

Bivši suprug popularne pjevačice otkrio je za Us Weekly detalje iz braka s Jennifer Lopez, ali i priznao da slavna pjevačica i danas izgleda odlično.

-Bilo je jako teško. Privatnost ti je narušena. Više nisi normalna osoba, a vjenčanje je bilo pravi cirkus. Nekoliko ljudi je uhićeno jer se pokušalo ušuljati na ceremoniju – otkrio je Cris Judd (45), bivši suprug Jennifer Lopez (45), koji je priznao da ona i danas izgleda odlično i da svatko tko tvrdi drugačije jednostavno laže.

Cris i Jennifer upoznali su se 2001. godine na snimanju spota Love Don’t Cost a Thing, vjenčali su se iste godine nakon jednomjesečnih zaruka, ali brak je potrajao samo do 2003. godine.

FOTO: Sipa/Cropix

– To što sam se odjednom našao u centru pozornosti nije utjecalo na našu vezu. Nažalost, jednostavno nismo uspjeli – izjavio je bivši suprug poznate pjevačice koji je danas u sretnom braku sa suprugom Kelly s kojom ima kćer Vivienne.

Cris je otvoreno govorio i o propalim vezama svoje bivše supruge i zaključio da svi imaju probleme u vezi i da je jedino pitanje želi li se te probleme riješiti ili ne.

Linker
24. travanj 2024 12:24