JOAQUIN PHOENIX

Nakon verbalnih, prešao na fizičke okršaje

Američki glumac Joaquin Phoenix nedavno se javno odrekao glume kako bi se u potpunosti posvetio glazbi, a nakon ispada i bizarnog intervjua u talk showu Davida Lettermana, nastavlja sa šokantnim ponašanjem.

Njegov šogor, glumac Casey Affleck, koji o njegovoj promjeni karijere, iz glumačke u repersku snima dokumentarac, već je dobio zanimljiv i dramatičan materijal za svoj film, pošto je zabilježio incident koji se dogodio tijekom Phoenixovog koncerta u hotelu Fontainebleau Miami Beach u Miamiju.

Zvijezda filma „Hod po rubu“ o glazbenoj legendi Johnnyju Cashu, očito je od svog glazbenog idola poprimio i problematično ponašanje. 34-godišnji reper na gažu je kasnio puna četiri sata a zatim je nejasno mrmljao riječi pjesama na snimljenu matricu.

Kad se jedan od ogorčenih posjetitelja pobunio, Phoenix ga je prvo izvrijeđao a zatim je skočio sa pozornice među publiku i probao ga istući. Na sreću, ubrzo su se umiješali pripadnici osiguranja koji su bivšeg glumca izbacili iz dvorane. Možda je upravo promjena karijere fatalno utjecala na holivudsku zvijezdu? Pogledajte kako se Phoenix ponašao na nastupu.

Gordana Kolanović

Linker
29. travanj 2024 03:59