RIHANNA I CHRIS BROWN

Nakon tučnjave - ljubavni duet

Nakon što su se pomirili unutar četiri zida vile Seana “Diddya” Combsa, Rihanna i Chris Brown odlučili su uvjeriti i ostatak svijeta da je njihova ljubav istinita. Mlade pjevačke zvijezde, koje posljednjih mjesec dana naslovnice osvajaju s pričom o tome kako je 19-godišnji Brown brutalno pretukao 21-godišnju Rihannu, a ona mu se vratila u naručje, snimile su u tajnosti ljubavni duet, koji bi trebao označiti njihov povratak glazbi.

Pjesma koju su zajedno otpjevali prvotno je bila namijenjena samo Rihanni, ali nakon svega što se dogodilo, njihovi menadžeri zaključili su da bi bilo najpametnije da ju zajedno otpjevaju. Njihov prijedlog podržao je i producent Polow Da Don, koji je prijateljima istaknuo da se žurio snimiti pjesmu dok su između ljubavnika još uvijek burni osjećaji.

Prije nego što je Brown 8. veljače pretukao svoju djevojku Rihannu, oboje su bili među najpopularnijim mladim izvođačima u SAD-u, no sada nitko ne zna kako će javnost reagirati na njihove nove nastupe i pjesme. Dok jedni tvrde da se ništa neće promijeniti, drugi su “sigurni” da su njihove karijere gotove – Brownova zato što je pokazao da je nasilnik, a Rihannina zato što mu se vratila.

Linker
25. travanj 2024 22:52