AFP/Cropix
ZABLISTALA NA PREMIJERI NOVOG FILMA

Nakon premijere novog filma oglasio se ljubomoran suprug Blake Lively

Slavna glumica prisustvovala je premijeri svog novog filma Bezvremenska Adaline, gdje je umjesto u društvu supruga, uživala u zagrljaju kolege iz filma, a ponovno je pokazala da je u savršenoj formi samo četiri mjeseca nakon što je rodila prvo dijete.

Blake Lively (27) često nazivaju glumicom s najviše stila, što zvijezda TV serije Tračerica svakim svojim izlaskom na crveni tepih ponovno potvrđuje.

U crvenoj haljini modne dizajnerice Monique L’Hullier, s velikim dijamantnim naušnicama Lorraine Schwartz i upečatljivom torbicom u obliku ribe dizajnerice Judith Leiber, mlada se glumica našla u centru pozornosti.

Na premijeri joj se nije pridružio njen suprug Ryan Reynolds, koji je kod kuće čuvao njihovu kćerkicu James, ali Blake muškog društva nije nedostajalo – kolega iz filma Bezvremenska Adaline Michiel Huisman pravio joj je društvo i na premijeri i na partiju nakon.

Brojni obožavatelji mlade glumice na društvenim mrežama komentirali su kako su ona i Michiel stvarno prekrasan par, i na filmu i na crvenom tepihu, a na komentare je reagirao njen suprug, u kojem je sve to probudilo zrnce ljubomore, te na svom Twitter računu samo kratko napisao: “Hm…Čujem vas!” i podsjetio da je Blake sretno udana.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
17. svibanj 2024 15:31