POVRATAK NA POČETAK

Nakon Pariza i New Yorka, Kristina Šalinović na pisti i u Zagrebu

Nakon što je osvojila modne piste u Parizu i Londonu, Kristina Šalinović vraća se tamo gdje je sve počelo – u Zagreb. Hrvatska manekenska zvijezda nosit će večeras jednu od revija na 17. HTC Cro A Porteru te tako podsjetiti na svoje prve modne korake, koje je napravila upravo na toj modnoj manifestaciji.

A kako je u niti godinu dana 20-godišnja manekenka podrijetlom iz Makarske prešla zvjezdani put od splitskog modnog dvojca Arilea do čuvene modne kuće Chanel i suradnje s Karlom Lagerfeldom, pročitajte u velikom intervjuu koji je prije odlaska u New York dala za dvomjesečni magazin GloriaGLAM. Kao lice s naslovnice 25. broja GloriaGLAM-a Kristina Šalinović prisustvovat će i promociji tog luksuznog magazina, koja će se održati nakon subotnjih revija u Westgate Shopping Cityju.

Na najvažnijoj modnoj manifestaciji, 17. HTC Cro A Porteru, koji se od 30. ožujka do 10. travnja održava u Westgate Shopping Cityju, dvadesetak domaćih kreatora prikazuju svoje kolekcije: Linea Exclusive, Jasmina Arnautović, Etna Maar, MAK, Arileo, ELFS, Marina Design, Fjaba&Sin Factory, Andreja Bistričić, LINK by Ogi Antunac, Tomislav Bahorić, Madame Demode, Boris Pavlin, Hippy Garden, LukA, XD Xenia Design, Anamarija Asanović, Tihomir Krznarić te Matija Vuica s cipelama Ivana Ledenka i nakitom Kitsch.

Linker
18. travanj 2024 11:31