STARE PJESME U NOVOM RUHU

Nakon 16 godina Vanna ponovno u ET-ju

Jedva sam čekala da se netko toga prihvati. To su pjesme koje dobro zvuče i uz gitaru, a tek kad ih se ovako nabrije, zvuči odlično rekla je Vanna za stare pjesme ET-ja u novom ruhu koje je s Boytronicom premijerno predstavila na Narodnom radiju .

Šest pjesama među kojima su i klasici poput Tek je 12 sati i Ja ti priznajem u novu su produkciju stavila tri mlada DJ-a: Inav Coste, Wess i Kosta Radman , koji su iskoristili originalan Vannin vokal sa traka i napravili pjesme za današnju generaciju klupske publike.

Mladi DJ-i javili su se i u eter Narodnog radija i pozvali stari ET da im se pridruži na Zrću:

Spremna sam, ja već badić imam, odnosno nemam smijala se Vanna, a Boytronic je rekao da je najbitnije da međusobno ne zamijene kupaće.

Ovaj projekt Vannu i Boytronica ponovno je doveo u studio, nakon punih 16 godina.

Razišli smo se zbog nepremostivih neslaganja karaktera komentirala je duhovito Vanna kazavši da je i treći član Darko Juranović D’Knock također blagoslovio projekt.

Darko mi je rekao, da ukoliko će se raditi nove verzije starih hitova, isključivo ih moraju raditi ova tri DJ-a, tako da imamo Darkov amen rekla je pjevačica te dodala da od svirki nekadašnje postave za sada neće biti ništa.

Nismo razgovarali o tome, ovo je ujedinjenje povodom ovog cd-a rekla je Vanna, a Boytronic otkrio da se spremaju još dvije nove verzije starih hitova te nekoliko remikseva. Podršku projektu dala je i sadašnja pjevačica benda, Katarina Rautek , koja se javila u emisiju Glazbeni show Dalibora Petka.

To je točka na i. Ljudi su toga željni i to je prekretnica koja se trebala dogoditi rekla je Katarina koja je u visokom stupnju trudnoće. No još nije vrijeme za pauzu, jer će novi ET kroz nekoliko tjedana predstaviti čak tri nove pjesme. Novu postavu s Katarinom u ulozi pjevačice komentirala je i Vanna:

Drugačiji je izričaj. Više je mainstream pop, nego što smo to mi bili u devedesetima rekla je Vanna, kojoj je Boytronic komplimentirao da se nije puno promijenila, osim što je sada mlađa duhom.

Linker
19. travanj 2024 14:54