NIVEA CRO A PORTER

Najveće zvijezde - radnice Kamenskog

Glavne zvijezde druge večeri najpoznatije hrvatske modne manifestacije, Nivea Cro A Portera bile su Severina i – cvjetni broševi. Te su broševe u obliku cvijeća šile radnice Kamenskog, a sinoć su postali podrške domaće modne scene tim tekstilnim radnicama u štrajku.

Ideja je krenula od dizajnera Juraja Zigmana , koji je broševe stavio na sve svoje kreacije, a nosila ih je i ekipa iz organizacije Nivea Cro A Portera, ali i Severina, poznata po socijalnoj osviještenosti i političkom angažmanu. Radnice Kamenskog bile su sinoć i gošće te modne manifestacije te su revije pratile iz publike.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE S REVIJA

Splitska je pjevačica blistala u haljini modnog dvojca Elfs – čije je i zaštitno lice za ovosezonsku kampanju – uz koju je nosila visoke crne čizme Givenchy i crnu torbu Yves Saint Laurent . Severina je u četvrtak došla podržati još jednu mladu dizajnericu, Anamariju Asanović , s čijim je ocem Aljošom u prvom redu komentirala kreacije. Nakon revije svoje kćeri Aljoša Asanović potrčao je u backstage čestitati kćeri.

Modne novitete za sezonu jesen/zima 2010./11.u četvrtak su u Westgate Shopping Cityju predstavili, osim Elfsa i Aamarije Asanović, i Juraj Zigman, IvanMan, Teo Perić za Mak i Arileo .

Za revije se, kao i uvijek tražila pozivnica više, a u publici su bile mnoge poznate osobe – Maja Šuput došla je s dečkom Mariom Kovačevićem, a družili su se Ivorom Vucelićem , čija je djevojka Mia Kovačić bila zvijezda Zigmanove revije.

Kreacije su iz prvog reda komentirale i Lana Klingor i Ines Preindl , Kristina Smoje , Neven Ciganović i Tihana Harapin Zalepugin , Franka Batelić te Alka Vuica i Matija Vujica .

Linker
22. travanj 2024 20:04