VEDRAN ĆORLUKA

Najseksi dečko

Sretno sam zaljubljen. Bez voljene osobe ne bih bio sretan, a to bi se zasigurno odrazilo i na moju karijeru. A sve to zajedno čini me potpunim – izjavio je Vedran Ćorluka nakon što je u subotu u zagrebačkoj diskoteci Saloon proglašen najzgodnijim sportašem u ovoj godini. Stasiti 23-godišnji branič vatrenih i engleskog Manchester Cityja u tom je izboru “potukao” rukometaša Ivana Balića i tenisača Marija Ančića, ali mnogi su vjerovali da samozatajni Charlie neće ni doći na proglašenje.

Naime, otkako je lani otišao u Englesku, njegove izjave u hrvatskim medijima mogu se mjeriti na kapaljku. Pogotovo kad je riječ o privatnom životu. Ali čini se da je euforija uoči Europskog prvenstva uhvatila i vrlo povučenog Ćorluku, pa se 16. svibnja pojavio u Saloonu, a sljedeći dan došao je i na promociju knjige o izborniku Slavenu Biliću koju je napisao novinar Jutarnjeg lista Vlado Vurušić.

Vedran Ćorluka, kao dobro odgojen dečko, ljubazno je zahvalio svim ženama i djevojkama koje su glasovale za njega, ali je i javno priznao da voli samo jednu – svoju Ivu s kojom je već dulje u vezi. Otkrio je i kako još ne planira svadbu, ali i da ne razmišlja o drugim djevojkama. Uza se ima onu koja mu je važna i koja mu je velika potpora. A i tetovaža na njegovoj desnoj nadlanici dokazuje koliko mu je stalo do njegove Ive.

Silvija Glavić Stocca

Linker
03. svibanj 2024 08:48