Sipa/Cropix
GLAMUROZNA IZDANJA

Najljepše haljine s humanitarne gala večeri u Cannesu

Održana je amfAR Cinema Against AIDS gala večer na kojoj su brojne zvijezde vodile računa o tome da ne prođu nezapaženo, a u tome su im pomogle njihove dizajnerske haljine.

Jedno od glavnih događanja Filmskog festivala u Cannesu je i gala večer kojom se prikupljaju sredstva za istraživanje AIDS-a, a održana je u hotelu Cap du Eden Roc.

Na ovogodišnjoj večeri pažnju su plijenile manekenke, osobito Rosie Huntington-Whiteley (27) i Alessandra Ambrosio (33).

Britanska manekenka i glumica zablistala je u dizajnu talijanske modne kuće Emilio Pucci – u zlatno-žutoj haljini na jedno rame, iz kolekcije za jesen/zimu 2014., izgledala je poput grčke božice.

Za razliku od Rosie, Viktorijina anđelica odabrala je haljinu bijele boje, dubokog dekoltea i visokog proreza. Alessandra je i za Chopard gala večer u Cannesu odabrala haljinu u kojoj su u prvom planu bile njezine grudi i noge, ali tada je odabrala zelenu boju.

Unatoč prevlasti poznatih modela, Sharon Stone (56) ponovno se pobrinula da bude u središtu pozornosti – u crvenoj haljini modne kuće Roberto Cavalli pokazala je svoju poznatu figuru.

Na gala večeri zablistale su i brojne druge zvijezde poput Kylie Minogue, Karlie Kloss, Heidi Klum i Carle Bruni-Sarkozy.

Pogledajte u fotogaleriji glamurozne haljine poznatih dama!

Linker
25. travanj 2024 22:48