press
BATMAN PROTIV SUPERMANA

Najiščekivaniji heroji u sjeni Wonder Woman

Jedan od najiščekivanijih filmova godine premijerno je prikazan u zagrebačkom Arena Centru. Batman i Superman privukli su brojne poznate na svečanu premijeru filma redatelja Zacka Snydera u kojem se prvi put na velikom platnu pojavljuje i Wonder Women.

Film “Batman protiv Supermana: Zora pravednika” je prvi film u kojem su obojica slavnih superjunaka, ali isto tako i prvi u kojem je svoje mjesto dobila i amazonska princeza koju je utjelovila izraelska glumica Gal Gadot. U ulozi Batmana našao se Ben Affleck, a Henry Cavill ponovno je utjelovio Clarka Kenta, poznatijeg kao Supermana.

I’m ready! #wonderwoman #dc #sdcc

Fotografiju objavljuje Gal Gadot (@gal_gadot) Srp 26, 2014 u 2:20 PDT

Film o srazu Batmana i Supermana dočekan je s oduševljenjem, ali ne i bez prigovaranja obožavatelja superheroja. Naime, mnogima je zasmetalo što će Batmana utjeloviti Ben Affleck, ali redatelj Zack Snyder nije se previše opterećivao prigovorima.

Novi nastavak filma “Čovjek od čelika” poseban je i po tome što se u njemu prvi put pojavljuje Wonder Woman, koju je utjelovila izraelska glumica Gal Gadot. Sve o bivšoj manekenki, koja je dvije godine provela u izraelskoj vojsci, pročitajte u novom broju Glorije.

Film će se u našim kinima prikazivati od 24. ožujka. Pogledajte trailer filma!

Linker
23. travanj 2024 21:57