GUŽVA U PRVOM REDU

Najbolju haljinu imao je Luka Nižetić

Otvorenje Nivea Cro A Portera privuklo je u paviljon 2 Zagrebačkog velesajma brojne poznate, koji su s radošću došli vidjeti što će novo ponuditi domaći dizajneri. Tako su iz prvoga reda pljeskale Maja Šuput, Kristina Krepela, Antonija Stupar Jurkin, Mila Elegović, Ivana Roščić, Maja Borić i druge dame koje obožavaju modu, ali pogledi prisutnih ipak su ponajviše bili upućeni jednome muškarcu.

Naime, Luka Nižetić odlučio je dolaskom na Cro A Porter pokazati i svoju modnu osviještenost te je iz svog ormara uzeo – kilt.

– Kilt sam dobio na poklon od meni drage osobe koja me dugo “pilala” da ga obučem, a danas mi se učinila zgodna prilika – izjavio je Luka, kojemu je to bio prvi javni izlazak nakon nedavne operacije glasnica.

– Oporavljam se od operacije i super se osjećam. Čeka me mjesec dana mirovanja i uzornog ponašanja – izjavio je splitski pjevač Luka Nižetić, koji je modele hrvatskih dizajnera za jesen i zimu gledao bez djevojke Ive Šulentić.

– Curi ne dajem instrukcije iz plesa. Ona ima svog trenera koji će je naučiti savršeno plesati, ali savjet je uvijek dobrodošao – izjavio je Luka, čija će djevojka, TV voditeljica Iva Šulentić, nastupiti u showu Ples sa zvijezdama.

TV voditeljica i instruktorica pilatesa Reneta Sopek svoje je zanosne obline pokazala i na modnoj pisti. Naime, Renata se okušala i u ulozi modela i to za modnu kuću Arileo iz Splita.

– Super je osjećaj prošetati se modnom pistom. Nema treme i straha, potpuno sam bila opuštena – izjavila je voditeljica, koja se jedino bojala pogledati u određena mjesta u publici, gdje su joj sjedili prijatelji.

– Odlučila sam biti skroz profi, ne smijati se. Znala sam gdje mi sjedi ekipa pa sam se bojala da ću se nasmijati ako pogledam sa strane – izjavila je Renata Sopek.

Splitska pjevačica Danijela Martinović revije je pogledala u društvu Ane Čagalj, supruge pjevača Josipa Čaglja Joleta.

– Ja bih sve probala u životu pa tako i predstaviti svoju kolekciju na Cro A Porteru. Ne sramim se i ne bojim ničega – izjavila je pjevačica koja je upravo snimila singl “Danijela časti”. Danijela je na revije došla u društvu prijateljice, jer njenog dečka, pjevača Petra Grašu, moda previše ne zanima.

– Nije on za ove stvari. A i bolestan je, ima upalu grla pa se liječi – izjavila je splitska pjevačica.

Ivana Kovač, pjevačica grupe Magazin, oduševljena je revijom modne kuće Hippy Garden, čije modele nosi privatno, ali i na sceni. Revije je gledala u društvu dečka Elvira Hasanhodžića, s kojim je u vezi dvije godine.

– Vjenčati se nećemo tako skoro, živimo zajedno već dvije godine i lijepo nam je skupa. No jednog će dana taj čin biti kruna naše ljubavi – izjavila je pjevačica koja uskoro snima duet s tatom, glazbenom legendom Mišom Kovačem.

Barbara Ivezić

Što su pokazali dizajneri pročitajte ovdje

Linker
23. travanj 2024 10:13