ZABAVA ZAJAMČENA

Najbolji svjetski DJ-i gostuju na Zrću

Dvostruki jubilej, dvadeset godina postojanja i deset godina ljetne pozornice, klub Aquarius na Zrću slavi festivalom “Beat The Heat” na koji od 5. do 7. kolovoza dovodi etablirane glazbenike svjetske elektronske scene – Bennyja Benassija, Feddea le Granda te Deniza Koyua.

Slavni Talijan Benny Benassi, okrunjen prestižnom glazbenom nagradom Grammy, gostovat će, već tradicionalno, i na “Moonsplashu”. Suradnik zvijezda poput Outkasta, Davida Guette, Mobyja, Goldfrappa, Paula Oakenfolda i Faithlessa zacijelo neće razočarati ni 5. 8. za miks pultom u Novalji.

Jedan od najboljih svjetskih DJ-eva i producenata Fedde le Grand svojim je planetarnim hitom “Put Your Hands Up For Detroit” uzdrmao radijski eter i zapalio klupske večeri diljem svijeta. Le Grand je remiksirao Madonnu, Robbieja Williamsa te Black Eyed Pease.

Deniz Koyu je nova mlada, blještava zvijezda u usponu, ali i DJ koji je već potvrdio svoj veliki talent u elektronskoj glazbi. MTV ga je stoga istaknuo kao talenta kojega valja “držati na oku”. Hitom “Tung” osvojio je mnoge top liste te je nominiran za najbolju dancefloor pjesmu u protekloj godini u izboru uredništva prestižnog časopisa “Only for DJ’s”.

Karte za festival “Beat The Heat” u pretprodaji stoje 190 kuna i mogu se kupiti na stranicama Novalje i Eventima. Više informacija dostupno je na facebook stranici festivala.

Linker
18. travanj 2024 12:50