JLP
NA SNIMANJU FILMA

Nabildani Bradley Cooper u vrućim hlačicama

Poznati glumac za potrebe snimanja svog novog filma u Los Angelesu odjenuo je vrlo uske kratke hlačice u kojima je pokazao svoje nabildano tijelo.

Bradley Cooper (39) na snimanju filma Američki snajperist promijenio je mnogo vojničkih outfita, ali je najviše pozornosti privukao u vrućim hlačicama u kojima je snimao intenzivan vojni treninig.

Glumac je pokazao svoje nabildano tijelo u kratkim hlačicama i bijeloj običnoj majici ispod koje su se ocrtavali mišići, a Bradley je bio neprepoznatljiv jer se za potrebe snimanja morao udebljati.

– Udebljao se 18 kilograma. Stvarno naporno radi. Izgleda odlično i potpuno je posvećen ovoj ulozi – otkrio je njegov kolega iz filma Eric Close (47).

Film priča priču Chrisa Kylea, američkog specijalca i pripadnika elitnog odreda SEAL koji je sa 160 priznatih ubojstava najučinkovitiji strijelac u povijesti američke vojske. Chris je o svojoj službi u američkoj vojsci napisao knjigu Američki snajperist, a nakon svega što je preživio ubijen je 2013. u streljani u Teksasu.

Redatelj filma, koji bi u kina trebao stići iduće godine, je Clint Eastwood (84).

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
25. travanj 2024 13:33