PAUL MCCARTNEY

Na reviji u dobrom društvu

Nekadašnji Beatle, Paul McCartney (66) na reviji svoje kćerke, dizajnerice Stelle McCartney koja se održala u Parizu, na lokaciji Carreau de Temp, pojavio se u društvu svoje djevojke Nancy Shevell. Sretni par sjedio je u prvom redu, uz glumicu Salmu Hayek i njezinog supruga Francoisa-Henrija Pinaulta i zainteresirano promatrao kreacije britanske aktivistice. Naime, za vrijeme njezine revije pjevačica Pink prezentirala je novu PETA-inu reklamnu kampanju.

Sir Paul podržao je akciju, pošto je Stella vjerna zagovornica nošenja odjeće bez prirodnog krzna i kože. Njegova bivša supruga Heather Mills, kojoj je u brakorazvodnoj parnici isplatio 230 milijuna kuna, također je bila strastvena PETA-ina članica.

Nakon stresnog povlačenja po sudovima čini se da glazbenik uživa u novoj ljubavnoj vezi s 44-godišnjom Nancy, koja je nakon godinu dana veze uselila na njegovo imanje Peasmarsh u Istočnom Sussexu. Nakon održane revije McCartney je pohvalio kćerku te izjavio da mu je Stella više puta krojila odijela za nastupe i da mu se jako sviđaju modne kreacije koje je vidio te večeri.

Gordana Kolanović

Linker
18. travanj 2024 22:44